El nostre campament

un

lLoc

amb

màgia

Tenim la sort de viure uns dies en un lloc tan especial com aquest, envoltats de fagedes, pins i avets, i al costat d'un gorg espectacular on ens podem banyar i refrescar-nos.

Un lloc en calma i tranquil·litat on ens visiten alguns animals i ens adormim sentint el so del riu. Un espai on desconnectar, relaxar-nos i carregar-nos d’energia…

Natura en estat pur.

on

Som?

El nostre campament està als afores de Vallfogona de Ripollès, un poble medieval situat entre Ripoll i Olot.

Ens trobem en un espai d’interès natural i, a la vegada, ben comunicat i amb tots els recursos necessaris per a dur a terme uns campaments d’estiu en les millors condicions.

Recursos de la zona

Proveïdors

De qualitat i proximitat.

C.A.P.

A Ripoll a 15 minuts en cotxe.

Hospital

A Olot a 30 minuts en cotxe.

Seguretat

Bombers i Protecció Civil a Ripoll.

equipaments

Al nostre campament disposem d'electricitat, aigua potable i d'uns equipaments que ens proporcionen comoditat i seguretat.

La nostra zona d’acampada està homologada per la Generalitat de Catalunya per a realitzar campaments amb nens/es i joves.

icon_carpa

CarpES polivalentS

Es tracten de dues carpes de 160m2 i de 100m2  totalment impermeables i amb estructura reforçada que permet aguantar qualsevol tipus d’inclemència meteorològica. Aquestes carpes ens ofereixen aixopluc en cas de pluja.

icon_cuina

Cuina

Disposem d’una cuina industrial amb tot el necessari per a cuinar tots els àpats dels campaments i que ens permet adaptar-nos a qualsevol tipus de dieta, al·lèrgia o intolerància.

icon_menj

Zona d'àpats

A Natkam mengem al mig del bosc en taules i bancs de fusta, sota l’ombra dels arbres. També disposem de piques de fusta on rentem els plats. Aquest any les taules seran de 5 nens/es respectant la distància de seguretat.

ico_tent

Tendes

Aquest any estrenem tendes! Són de cotó, molt resistents, totalment impermeables i amb mosquiteres que permeten la ventilació. Fan 20m2, de manera que hi caben 5 nens/es respectant els 2m de distància entre caps.

icon_lav

lavabos

Els lavabos són casetes de fusta amb vàter incorporat. Estan situats a prop de la zona de tendes i disposen de llum interior i exterior que es deixa encesa durant tota la nit.

ico_shower

dutxes

A Natkam ens dutxem a l’aire lliure en unes dutxes molt especials. També disposem de dutxes en casetes de fusta per quan ho necessitem.

vols

venir

a

natkam?

4 i 7 dies
a partir de 219€

Tens diferents dates per triar durant tot l’estiu.

Infantils

Aquí tens tota la informació dels campaments per a nens/es de 6 a 12 anys

Juvenils

Aquí tens tota la informació dels campaments per a nois/es de 13 a 17 anys

coneix-nos

Som una empresa formada per persones apassionades pel lleure, l’educació i la natura.

funcionament

Aquí trobareu tot el que heu de saber per venir als nostres campaments.