El nostre campament

un

lLoc

amb

màgia

Tenim la sort de viure uns dies en un lloc tan especial com aquest, envoltats de fagedes, pins i avets, i al costat d'un gorg espectacular on ens podem banyar i refrescar-nos.

Un lloc en calma i tranquil·litat on ens visiten alguns animals i ens adormim sentint el so del riu. Un espai on desconnectar, relaxar-nos i carregar-nos d’energia…

Natura en estat pur.

on

Som?

El nostre campament està als afores de Vallfogona de Ripollès, un poble medieval situat entre Ripoll i Olot.

Ens trobem en un espai d’interès natural i, a la vegada, ben comunicat i amb tots els recursos necessaris per a dur a terme uns campaments d’estiu en les millors condicions.

Recursos de la zona

Proveïdors

De qualitat i proximitat.

C.A.P.

A Ripoll a 15 minuts en cotxe.

Hospital

A Olot a 30 minuts en cotxe.

Seguretat

Bombers i Protecció Civil a Ripoll.

equipaments

Al nostre campament disposem d'electricitat, aigua potable i d'uns equipaments que ens proporcionen comoditat i seguretat.

La nostra zona d’acampada està homologada per la Generalitat de Catalunya per a realitzar campaments amb nens/es i joves.

Icona carpes Natkam Campaments

CarpES BeduïneS

Tenim dues carpes, una de 160m2 i l’altra de 100m2 totalment impermeables, resistents i integrades en l’entorn. Aquestes carpes són la nostra zona d’àpats amb taules i bancs de fusta i on ens aixopluguem els dies de pluja; a més, ens serveixen per a realitzar alguns tallers i activitats.

Icona tendes Natkam Campaments

tendes

Són de cotó, molt resistents, totalment impermeables i amb mosquiteres que permeten la ventilació. Fan 20m2, de manera que hi caben entre 7 i 9 nens/es de manera còmoda.

icon_cuina

Cuina

Disposem d’una cuina amb tot el necessari per a preparar tots els àpats dels campaments i que ens permet adaptar-nos a qualsevol tipus de dieta, al·lèrgia o intolerància.

Piques i guixetes Natkam Campaments

PIQUES I GUIXETES

Disposem també d’unes piques de ferro i fusta on ens rentem les mans, les dents i on netegem els plats. Just al costat hi ha la zona de guixetes, on tenim un espai personal per guardar les nostres coses.

icon_lav

lavabos

Els lavabos són casetes de fusta amb vàter incorporat. Estan situats a prop de la zona de tendes i disposen de llum interior i exterior que es deixa encesa durant tota la nit.

ico_shower

dutxes

A Natkam ens dutxem a l’aire lliure en unes dutxes molt especials. També disposem de dutxes en casetes de fusta per quan ho necessitem.

EntorN

Ens trobem enmig d’uns avets espectaculars que ens donen ombra els dies càlids d’estiu i que fan d’aquest lloc un indret molt especial.

També gaudim d’un bosc de fagedes, pins i avellaners, que és l’escenari perfecte pels jocs de pistes i els jocs de nit, per construir cabanes i per inventar-nos històries fantàstiques durant el temps lliure.

Ens voreja el torrent de la Bauma, que ens encanta recórrer com els autèntics aventurers/es que som i buscar bestioletes o construir vaixells i fer-los surar. Quan tenim ganes de córrer anem al prat petit o al prat gran on fem jocs de tot tipus i acabem saltant al gorg per refrescant-nos.

Caminant una mica, arribem a la font de la Tosca i al torrent de la Masica, amb els seus increïbles salts d’aigua. I amb els més grans gaudim de les vistes des del Castell de Milany i de la bonica excursió entre fagedes a l’ermita de Santa Magdalena de Cambrils.

vols

venir

a

natkam?

7 dies per 389€

Tens diferents dates per triar durant tot l’estiu.

Infantils

Aquí tens tota la informació dels campaments per a nens/es de 6 a 12 anys

Juvenils

Aquí tens tota la informació dels campaments per a nois/es de 13 a 17 anys

coneix-nos

Som una empresa formada per persones apassionades pel lleure, l’educació i la natura.

funcionament

Aquí trobareu tot el que heu de saber per venir als nostres campaments.