coneix-nos

uns

Valors

que

ens

Mouen

Som una empresa de lleure que organitza campaments d’estiu per a nens/es i joves d’arreu de Catalunya.

Vam començar aquest projecte fa 8 anys amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat a infants i adolescents provinents de tot el territori de viure una experiència tan enriquidora com són uns campaments d’estiu.

En el món en què vivim, sovint allunyats d’entorns naturals i impregnats de tecnologia, pressa i estrès, creiem que és més necessari que mai desconnectar de tot això per poder reconnectar amb nosaltres mateixos/es i aprendre a relacionar-nos amb els altres d’una manera més sana i real.

La nostra gran tasca és aconseguir que els nens/es i joves que vénen a Natkam descobreixin una manera diferent de viure el dia a dia, convivint amb la natura i en comunitat.

Durant aquests 8 anys, han gaudit d’aquesta experiència més de 3.500 infants i joves de tot Catalunya i cada estiu són més les famílies que confien en nosaltres.

equip

de

natkAm

Els creadors de Natkam som persones compromeses amb l’educació i el lleure i amants de la natura.

Volem posar el nostre gra de sorra cap a una educació més conscient, plena de valors i respecte per l’entorn natural. Ens agrada fer les coses el millor possible i no deixar mai d’aprendre!

Els monitors i monitores de Natkam repeteixen any rere any demostrant la seva implicació i estima cap a aquest projecte.

Comptem amb un equip titulat i amb experiència en el sector del lleure i l’educació. Al mateix temps, es tracta d’un equip divers pel que fa a formació, capacitats i habilitats, per tal d’atendre millor els interessos i necessitats dels nens/es i joves. 

Són persones responsables, empàtiques, positives, divertides i que senten vocació per aquesta feina. 

L'altra peça clau és l'equip de cuina. Són cuiners professionals que gaudeixen de l'experiència de cuinar en uns campaments.

Són metòdics, detallistes i ens cuiden molt bé. Tenen en compte totes les possibles al·lèrgies i intoleràncies i s’adapten a qualsevol tipus de dieta o circumstància.

Els campaments són una experiència molt intensa, també per les persones que hi treballem, ja que convivim les 24 hores del dia junts i acabem convertint-nos en una gran família.

vols

venir

a

natkam?

7 dies per 389€

Tens diferents dates per triar durant tot l’estiu.

Infantils

Aquí tens tota la informació dels campaments per a nens/es de 6 a 12 anys

Juvenils

Aquí tens tota la informació dels campaments per a nois/es de 13 a 17 anys

on som?

El nostre campament està a Vallfogona de Ripollès (entre Ripoll i Olot), enmig de la natura.

funcionament

Aquí trobareu tot el que heu de saber per venir als nostres campaments.